söndag 30 december 2007

Idag har jag vart ute på en långpromenad med kameran, frun och hund (lade ni märke till att jag nämnde kameran först) i solskenet. De senaste dagarna har inte vart någon höjdare att vistas ute men idag kunde vi bara inte låta bli. Tyvärr blev det inte så där jättemycket fotande men några bilder blev det dock.
Min fru däremot har nu suttit med photoshop i flera timmar sedan vi kom hem och det hör inte till vanligheterna då hon oftast ägnar sig åt stickning.
I stället för att photoshopa idag så har jag vart runt och letat efter lite intressanta sidor på internet och de presenterar jag här.
Först och främst så hittade jag en sida med tips på vad man inte ska göra som fotograf http://blog.epicedits.com/2007/12/27/7-bad-habits-of-digital-photographers/
Sedan hittade jag en mycket intressant sida om man tappat inspirationen till att fota porträtt.
http://blog.epicedits.com/2007/12/10/16-inspirational-portrait-photography-techniques/
En mycket intressant blogg hittade jag också som handlar om foto och bilder, denna sida kommer jag förmodligen att besöka ofta http://www.magnusnelson.se/blog/
TIll sist bjuder jag på en blogg som handlar om det mesta på internet och även fototips http://blogg.tkj.se/

Naturligtvis ska det även vara med en liten bild från dagens promenad och det får bli denna duva som satt och tryckte mot en varm vägg nere vid stranden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: