tisdag 24 februari 2009

Tuff helg...

Ja helgen blev tuff med mycket fotografering. Tuff men absolut inte tråkig eller något liknande, bara oerhört kul. Men för att blogga ville inte tiden räcka till.
Det började i fredagskväll med hockeymatch i Ore. Vi var ett gäng från jobbet som åkte för att heja fram några av våra elever som spelar i Ore. Man kan inte säga att det var särskilt spännande match då de vann över HSS med hela 11-1. Själv roade jag mig naturligtvis med att fotografera. För den som är intresserad att se dessa bilder så finns de att ses här.
Lördag var det då dags igen. Denna gången innebandymatch för sonen vilket också resulterade i seger mot Enviken. Även här blev det några bilder tagna.
Efter matchen bar det sedan ut på Siljans is där det var motorfest med massa konstiga och mindre konstig åkdon.
Söndagen fick sedan bjuda på en trevlig modellfotografering med Ingela. När vi två fotar tillsammans så tycks vi alltid ha kul i alla fall. Och vi brukar också få till en hel del bra bilder. Några av dem finns att beskåda här.
Och i kväll tänker jag hänga med på nätet och höra hur det går för Rättviks bandylag i sin första kvalmatch och på torsdag kommer jag själv att vara på deras hemma match, naturligtvis med kameran med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: