fredag 27 februari 2009

Bandytraditioner

Idag var jag och några lärarkollegor och såg på bandy i Rättvik. Rättviks bandy håller nämligen på att kvala till allsvenskan. De har varit totalt överlägsna i sin serie i år så nu får vi se hur långt de kan gå i detta kval. Naturligtvis fanns kameran med för att denna gången förena både nytta och nöje (igen). Vi har ju våra elever från gymnasiet utspridda på lite olika sporter så det är kul att dokumentera dem i sitt rätta jag om man får säga så. En av vår elever ser ni på denna första bilden.

Sedan är det så att för att vara lärare så är man aldrig riktigt ledig, även om vi nu har sportlov så vill man ju gärna bidra med sina kunskaper. Medan jag fotade idag så hjälpte de övriga till med att instruera vår Österrikiska lärarstudent allt som har med bandy att göra. Som ni kanske har hört så finns det mycket traditioner runt detta med att titta på bandy. Som ni ser på bilden så är hon väldigt läraktig :-)
Hon kom till oss i höstas och reser hem igen i juni så hon har varit här halva tiden nu. Men det finns mycket att lära ännu för henne och som ni ser jobbar vi hårt :-)
Hur som helst. Rättvik vann matchen med klara 8-3 och är nu klara för andra omgången i kvalet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: