måndag 24 maj 2010

Glädjande nyheter

Vad skönt det är när man får underbara nyheter. Om man nu kan kalla det nyheter då vi ändå har sett resultatet redan.
Hur som helst så har min son haft jätteproblem under lång, lång tid nu med uppsvält ansikte. Många besök och prover har tagits både i Falun, Mora och även i Uppsala och alla har sagt att det finns inga fel, de kan inte hitta något.
Efter mycket om och men så fick han i alla fall testa en medicin som de skulle chansa med om det hjälpte. Den var otroligt dyr denna medicinen men bra var den definitivt inte för han blev bara sämre av den.
Efter att en vän sett honom och talade om vad han led av så skickade vi ett prov till homeopathuset och det visade sig att trotts att läkarna efter alla testet konstaterat att han inte hade någon allergi av någon art så var han ändå både gluten och lactos allergisk enligt homeopaten.
Nu när han efter att ha gått på den medicinen i ett tag så har vi sett stora förändringar och han mår mycket bättre. Han har även skickat in ett omprov för att se så allt gick som det borde och det var svaret på detta som han fått idag.
Och trotts att man sett resultat så är man ju ändå spänd på ett provsvar. Och detta svar var väldigt positivt då till och med homeopaten var överraskad över hur fort det har gett resultat.

Inga kommentarer: