onsdag 14 april 2010

Spåkulan

För någon dag sedan kommenterade jag en väns blogg då hon skrev att våren äntligen var här. Vilket jag också tyckte var trevligt men tyvärr kom den lite fel då jag hade planerat en fotosession i Styggforsen och då våren kom nu när jag skulle åka till Ungern så missade jag detta fototillfälle.
Då hon är av väldigt hög natur och besitter höga spirituella krafter så hade hon tittat i sin spåkula och förklarade snällt för mig vad hon hade sett. Och det hon såg var faktiskt att det skulle komma en vinter även nästa år så jag kunde fota då, tänk vad glad man kan bli med sånna kloka vänner :-)

Men nu är det ju så att det inte blev någon Ungernresa, så naturligtvis har jag idag pratat med modellen i fråga och visst ser det ut som det nu istället för en resa till Ungern blir en resa till Boda i helgen. Och ja, inte vet jag, kanske är Ungern lite mer exotiskt men man får ta vad man får.
Själv sa jag till modellen i fråga att "du kan ju bara tänka dig att prova på att ramla utför trapporna i Styggforsen". Men jag fick starka uppmaningar om att jag inte skulle få en chans till att prova något fall eller hopp där :-) så det känns ju ändå tryggt. Kanske ändå bäst att ta på sig hjälmen.

Detta bevisar ju också att varför ska man sörja när man i stället kan vända ett underläge till sin fördel.

3 kommentarer:

britta sa...

Haha! Nu gav du i alla fall tvivlarna "vatten på kvarn", men visst finns det "bluffmakare" även inom den här branschen och jag får väl erkänna att jag är en av dem, om någon nu skulle få för sig att påtala att man inte ska ta siare och medier på allvar ;)
Men när du bjuder på ett sånt lysande tillfälle att sia så kunde jag inte låta bli :)
Annars är jag en helt vanlig människa, och av hög natur????
Njae! men jag gillar i alla fall naturen och har förstått att det finns andar och energier omkring oss trots att vi inte kan se dem. Eller jo förresten, en har faktiskt visat sig för mig en gång, men det är en helt annan historia ;)
Lycka till med nästa fotoprojekt, kan nog inte misslyckas i en sådan miljö.
Britta :)

Göran sa...

Visst finns det tvivlare Britta och låt dem tvivla. Att vi vet hur det ligger till är en helt annan sak, man ska tro på det man känner. Och vad gäller energier och andar och allt vad det nu är så fick jag nog mer klara bevis i går på att det faktiskt finns mer än vi riktigt kan förklara.
Allt måste man inte heller se :-)

britta sa...

precis! En gång i tiden trodde man inte att baciller fanns heller :)