lördag 3 april 2010

Rek inför fotosession

Ja då har man varit ute och pulsat i lite snö idag då, bara för att få klart med vart det ska fotas på måndag då häxorna ska samlas. Hittade ett skogsparti med vindfällor som får komma att utgöra exteriören och inramningen. Har hittat två olika platser en i denna täta skogen och en plats på en liten höjd med mossa och stenar. I skogen ska vi även försöka få med en eld så det blir realistiskt.
Passade även på att kolla platsen inför en annan session som ska ske ute på isen då det blir blankis och som ni ser så kommer det gå fort nu så vi har inte så mycket tid att spela på för just idag var det bara ett litet litet tunt snötäcke på isen. Jag förmodar att det är borta i morgon och då är det vatten på isen om detta väder fortsätter. Så det blir nog att försöka fixa till den under veckan.
Blir det vatten på isen gör det dock inget för vi vill ha blåis. Största problemet får nog jag denna gången med klädsel om det blir blött då jag förmodligen måste ligga på isen för rätt vinklar. "Pay back time" kanske man får säga för senaste fotosessionen med samma modell då hon verkligen fick frysa stackarn.
Nu hoppas ja i och för sig på varmare väder än den gången då det inte direkt blir tjockare kläder denna gången heller så blåsigt och kallt vill vi inte ha denna gången (heller). Men tyvärr får vi ju inte bestämma väder utan det är väl bara att bita i det sura äpplet om det är så. Fram med urkvinnan bara så kommer även detta att bli bra :-)
Eftersom modellen själv inte kunde följa idag så fick min son agera modell på isen och han älskar att vara med ute och bli fotad som ni ser här bredvid :-) Inte lätt att vara son till en fotograf då man hatar kameran, ja i alla fall på den sidan om den som han är här.

Inga kommentarer: