fredag 12 mars 2010

Helg igen


Blue waterfall
Originally uploaded by G Er Foto
Ja då är det helg igen och veckan har vart bra så det är bara att hoppas på att helgen blir ännu bättre. Vädret har vart underbart men enligt prognosen håller det inte i sig under helgen, men väderprognoser har slagit fel tidigare så vi kan väl hoppas att det gör det igen och vi får lite härlig vårsol.
Måste säga att jag är sjukt sugen på att fota i helgen då jag har lite projekt på gång som måste fotas då det är snö kvar.
Tyvärr är det inte så lätt att få till allt då mycket måste stämma. Jag vill nämligen också fota i Styggforsen precis när snön börjar försvinna och isen börjar komma fram. Om det rinner vatten över isen gör inget men jag vill ha fram ren is hur som helst. Men samtidigt får det inte bli för mycket vatten för då kan det bli väldigt kallt och blött för modellen :-)
Så som ni förstår så är det mycket som måste stämma, allt detta för ett fotografi. Men vad gör man inte för den perfekta bilden.
Så vi får väl se vad som händer och sker framöver, vill det sig illa så kan allt vara borta på en vecka och då man jobbar på veckorna så är det så, då är det bara att vänta tills nästa år.

2 kommentarer:

MIA sa...

Det vattenfallet är fantastiskt fint det känns som en enda stor kristall helt rent från negativitet ren sann healing får man där

Göran sa...

Ja och du är välkommen att följa med vet du :-)
Två positiva människor vid det fallet kan inte vara fel, eller hur?